Η Ζήνα, το εκπαιδευμένο γεράκι της Γιάννας κατέρριψε drone παπαράτσι στο Ψυχικό [εικόνα]

File Photo: Η Γιάννα Αγγελοπούλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ




Η ασφάλεια που έχει το ζεύγος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι γνωστή και σε μεγάλο βαθμό φυσιολογική.

Στη βίλα τους στο Παλαιό Ψυχικό, σε μια περιοχή όπου διαμένουν πολλοί πλούσιοι και διάσημοι τίποτε δεν μένει στην τύχη, όπως αποδεικνύεται και από το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

Στον κήπο της βίλας, δίπλα στην πισίνα δινόταν δεξίωση για τη βάφτιση της δεύτερης εγγονής του ζεύγους, της κόρης του γιου τους Παναγιώτη με την Έλλη Παπαδιαμάντη.

Η ασφάλεια της επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Αθήνα 2021 που ως γνωστόν φροντίζει πάντα για την ιδιωτικότητα των προσωπικών της στιγμών είχε εξασφαλίσει μεταξύ των άλλων πρόσθετων μέτρων και την παρουσία ενός εκπαιδευμένου γερακιού που ειδικεύεται στην κατάρριψη drone με τα οποία εσχάτως οι παπαράτσι φροντίζουν να εξασφαλίζουν τις «πολύτιμες» και καλοπληρωμένες εικόνες τους.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος iefimerida επειδή προφανώς αυτά έχουν συμβεί και συμβαίνουν είχε κληθεί για την ασφάλεια της ημέρας ο ειδικός εκπαιδευτής άγριων πτηνών, αστυνομικός Σταύρο Αθανασίου που είχε φέρει μαζί του το θηλυκό γεράκι, τη Ζήνα.

Αυτή ανέλαβε υπηρεσία από νωρίς και η προσοχή της… αποζημιώθηκε καθώς κάποια στιγμή της βραδιάς εντόπισε και κατέρριψε ένα υπερσύγχρονο drone με κάμερα χαλώντας προφανώς τα σχέδια του παπαράτσι που αναζητείται από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Που κλήθηκαν και παρέλαβαν τα συντρίμμια.

Είναι ένα μυστήριο: Γιατι ο Αλέκος Μαρκίδης δεν επέτρεψε στον Κληρίδη να λύσει το Κυπριακό;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: