Ο Στοχ πρόσωπο της ημέρας στη Σλοβακία: Θα παίξει με τον ΠΑΟΚ κατά των συμπατριωτών του

File Photo: Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής Μίροσλαβ Στοχ πανηγυρίζει μετά από γκολ στο ματς Σεβίλλη και Σλάβια Πράγας, Σεβίλλη, Ανδαλουσία, Ισπανία. EPA, Jose Manuel Vidal




Πρόσωπο της ημέρας στην Σλοβακική πρωτεύουσα ο Μίροσλαβ Στοχ, επιστρέφει στην πατρίδα του σαν αντίπαλος της Σλόβαν Μπρατισλάβας έστω κι αν δεν είναι στις αρχικές επιλογές του προπονητή του. Ο διεθνής επιθετικός, επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου που έγινε λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για το ματς.

Αναλυτικά:

  • Πώς αισθάνεται ως αντίπαλος με ομάδα της Σλοβακίας, είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του στην ομάδα;

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι πάντα ωραίο να γυρίζω σπίτι… Ελπίζω αύριο να είναι ακόμα καλύτερα γιατί ήρθαμε για τη νίκη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Δεν παίζω πολύ, αλλά είμαι καινούριος και πρέπει να βελτιωθώ. Προσαρμόζομαι στα δεδομένα της ομάδας και στα θέλω του προπονητή».

  • Ξέρεις την ομάδα της Σλόβαν γιατί είσαι Σλοβάκος. Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί;

«Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε αύριο. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

  • Πώς θα προσαρμοστεί ο ΠΑΟΚ σε μια διοργάνωση πιο χαμηλού επιπέδου από το Champions League;

«Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν αξίζαμε την ήττα, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Ήμασταν και λίγο άτυχοι. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία σε μια άλλη διοργάνωση και δεν θα επηρεαστούμε από τον αποκλεισμό. Έχουμε αφήσει πίσω μας τον αποκλεισμό, αύριο πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητα μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

  • Θα παίξει ρόλο το ότι η Σλόβαν έχει περισσότερα παιχνίδια;

«Δεν νομίζω. Είχαμε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας με δυνατά φιλικά και είχαμε και δύο πολύ δυνατούς αγώνες με τον Άγιαξ. Είμαστε έτοιμοι και ήρθαμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ, του απεσταλμένου Ντ. Καραμητρούση

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός: Απόψε στο Καραϊσκάκης απέναντι στην Κρασνοντάρ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: