Ντεμπούτο Μήτρογλου στην Αϊντχόφεν: «Θα αφήσω τα πόδια μου να μιλήσουν…»

File Photo: O διεθνής φορ, Κώστας Μήτρογλου. Photo via @kmitroglou




Εξαιρετική εντύπωση έκανε ο Κώστας Μήτρογλου στους φίλους της PSV Αϊντχόφεν, στο χθεσινό του ντεμπούτο, λίγες ώρες μετά τον δανεισμό του από τη Γαλατασαράι, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού (3-0) για τα play off του Europa League. Ο Έλληνας επιθετικός αντικατέστησε στο 81΄ τον Ολλανδό Μοχάμεντ Αμίν Ιχατάρε.

«Όλα ήταν τέλεια. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήμουνα σίγουρα ότι θα αγωνιστώ. Ο προπονητής είπε ότι χρειαζόταν να είμαι στον πάγκο και έπρεπε να είμαι έτοιμος », είπε ο Κώστας Μήτρογλου, που στα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε έκανε, σύμφωνα με τους Ολλανδούς, ιδιαίτερη εντύπωση, συμμετέχοντας σε αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις.

«Χαίρομαι που ξεκίνησα με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Είναι νέοι, αλλά παίζουν πολύ καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι γιατί όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να σημειώσω γκολ. Πρέπει όμως να αφήσω τα πόδια μου να μιλήσουν, γιατί δεν μιλάω πολύ,» κατέληξε ο Κώστας Μήτρογλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόουτς αυτή είναι η κανονική ΑΕΚ, όχι οι ακαδημίες: Ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: