Με το… δεξί στο μονό του Citi Open ο Τσιτσιπάς: Του στοίχισε ο αποκλεισμός στο Wimbledon [videos]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς. EPA,ERIK S. LESSER




Με νίκη 2-0 σετ (6-3,7-5) επί του Αμερικανού Τόμι Πολ, ξεκίνησε την διαδρομή του (στο μονό) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Citi Open της Ουάσινγκτον.

«Στην αρχή ήμουν λίγο νευρικός γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω το πρώτο ματς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στον 3ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (02:00COSMOTE TV) τον Τζόρνταν Τόμπσον για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τσιτσιπάς: «Ήμουν κλειδωμένος στο δωμάτιό μου για τρεις ημέρες μετά την ήττα στο Wimbledon»
Ακριβά στοίχισε στον Στέφανο Τσιτσιπά ο πρόωρος αποκλεισμός του στο Wimbledon. Ο 20χρνος Έλληνας πρωταθλητής τενίστας, αποχαιρέτησε από τον πρώτο γύρο το κορυφαίο βρετανικό grand slam, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από τον Ιταλό, Τόμας Φαμπιάνο.

Ο Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού Τόμι Πολ το Citi Open της Ουάσινγκτον, μιλώντας στους δημοσιογράφους, θυμήθηκε την αποτυχία του στο Λονδίνο: «Ήμουν κλειδωμένος στο δωμάτιό μου για τρεις ημέρες μετά την ήττα από τον Φαμπιάνο στο Wimbledon», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ η Σάκκαρη: Βρήκε ρυθμό και πήρε την πρόκριση [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: