Ο Μίκαελ Σουμάχερ βλέπει grand prix F1 στην τηλεόραση: Είδαμε και μαζί, λέει ο Ζαν Τοντ

File Photo: Ο , Μίκαελ Σουμάχερ. EPA, DIEGO AZUBEL




Ο Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται ότι αναρρώνει βλέποντας στην τηλεόραση αγώνες F1 ωστόσο άγνωστες παραμένουν οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρώην άσος της Formula 1 βρίσκεται στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2013 κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail, κανείς δεν γνωρίζει η σε ποιο στάδιο έχει προχωρήσει ανάρρωση, ενώ φήμες θέλουν τον 50χρονου πρωταθλητή να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari και Πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, επισκέπτεται συχνά τον Σουμάχερ στην Ελβετία. Μάλιστα, έδωσε νέες ελπίδες στους θαυμαστές του Σουμάχερ που ενδιαφέρονται για την πορεία της υγείας του. Σε συνέντευξή του στο Radio Monte-Carlo ο στενός φίλος του πρωταθλητή αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόοδος στην αποθεραπεία του και μάλιστα την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε είδαν μαζί αγώνα της F1 στην TV.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδα αγώνα μαζί με τον Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία».

Την Πρωτοχρονιά, ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα. Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με το νοσηλευτικό προσωπικό θα μετακομίσουν μόνιμα στη Μαγιόρκα, ο «Σούμι», όπως είναι το προσωνύμιό του, ταξίδεψε στην Ισπανία και έμεινε στη βίλα των 26 εκατομμυρίων λιρών. Μαζί του 24 ώρες το 24ωρο βρίσκεται μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

«Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο – ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τον Φεβρουάριο γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Ο Μίκαελ είναι αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει».

Με πληροφορίες από Έθνος

Δαπανήθηκαν 11 δισεκατομμύρια ευρώ για 34 γήπεδα που μένουν άδεια μετά τα Μουντιάλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: