Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό: Με ρήξη χιαστού ο Φορτούνης, εκτός δράσης για έξι μήνες

File Photo: Ο παίκτης της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδος, Κώστας Φορτούνης (Δ), με την κατοχή της μπάλας ενώ μαρκάρεται από τον παίκτη της εθνικής ομάδας της Αρμενίας, Karlen Mkrtchyan (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδας – Αρμενίας για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Κακά μαντάτα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό (10/7) φιλικό αγώνα των «ερυθρολεύκων» με το Αμβούργο (1-1), υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

  • Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για κάκωση, όμως στη συνέχεια το δεξί γόνατο του παίκτη πρήστηκε και αυτό προκάλεσε ανησυχία.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής, απόψε βράδυ Πέμπτης, 11 Ιουλίου, ο Φορτούνης μετέβη για απεικονιστικό έλεγχο, που απλώς επιβεβαίωσε το φόβο των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας.

  • Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μεγάλο πλήγμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς ο Θεσσαλός άσος αποτελεί τον «ιθύνοντα νου» της ομάδας του.

Πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ξεκινώντας από τους δύο επικείμενους αγώνες με τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δίωξη στον Μπαλοτέλι για την… βουτιά στην θάλασσα με βέσπα μετά από στοίχημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: