Φήμες για ειδύλλιο του γαμπρού του Ερντογάν και ενός μοντέλου: Λογοκρισία στο Διαδίκτυο (photo)

File Photo: Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με την σύζυγό του Εμινέ, την κόρη του και τον γαμπρό του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ. Φωτογραφία TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE HANDOUT




Οι τουρκικές αρχές παρεμπόδισαν την Παρασκευή πρόσβαση σε ιστοσελίδα που ανέφερε μη επαληθευμένες φήμες για τη σχέση του υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας και ενός μοντέλου, αναφέρει η ιστοσελίδα Ahval.

Η απαγόρευση πρόσβασης εφαρμόστηκε σε ορισμένα τμήματα του δημοφιλούς ιστότοπου Ekşi Sözlü, αφού οι χρήστες δημοσίευσαν φήμες για μια υπόθεση μεταξύ του μοντέλου Özge Ulusoy και του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος -ως γνωστό- είναι ο γαμπρός του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά από αιτημα του Τούρκου υπουργού Οικονομικών, ένα δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, εμπόδισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα που είχε τίτλο “Αξιώσεις μιας σχέσης μεταξύ του Berat Albayrak και της Özge Ulusoy”.

Το μοντέλο Özge Ulusoy. Φωτογραφία via CNN TURK

Ο Αλμπαϊράκ, ο οποίος θεωρείται πιθανός διάδοχος του Ερντογάν, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στην τουρκική πολιτική σκηνή μετά τον διορισμό του στο υπουργείο Οικονομικών πέρυσι. Εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και κάνει συνεντεύξεις Τύπου όπου …αποκαλύπτει νέα οικονομικά προγράμματα.

Ωστόσο, η παρουσία του στο εξωτερικό σε κρίσιμες συναντήσεις δεν εντυπωσίασαν τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι εκνευρίστηκαν μαζί του με αποτέλεσμα να μειωθεί ξαφνικά ο ρόλος του και οι εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες.

Τσίπρας: Υπογράφουμε με την EXXON Mobil τη συμφωνία για την έρευνα νοτίως της Κρήτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: