Συγκίνηση για τον αγώνα που δίνει η 8χρονη να κρατηθεί στη ζωή: Στον ανακριτή ο 54χρονος

File Photo: Άποψη Νοσοκομείου παίδων. ΑΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Σταθερή αλλά κρίσιμη εκτιμάται από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων η κατάσταση της υγείας της 8χρονης, που τραυματίστηκε από σφαίρα ανήμερα του Πάσχα, στη Θήβα. Εκτιμάται πως τα επόμενα δύο 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την έκβαση της υγεία της.

Η 8χρονη νοσηλεύεται για 5η ημέρα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι από «αδέσποτη σφαίρα».

  • Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης, η οποία μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει. «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας».
  • Την ίδια ώρα ο 54χρονος που πυροβόλησε στον αέρα ανήμερα το Πάσχα και η σφαίρα από το όπλο του τραυμάτισε σοβαρά τη μικρή στο κεφάλι δηλώνει δια του συνηγόρου του «ανθρώπινο ράκος», παρά το γεγονός ότι είχε κρύψει το όπλο και δεν πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη και θα απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή της Θήβας.

HELLASJOURNAL

«Η δική μου σαΐτα σκότωσε τον άνθρωπο»: Η μεγάλη αποκάλυψη του OPEN για την Καλαμάτα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: