Σοβαρά τραυματίες δύο γυναίκες: Παρασύρθηκαν από όχημα στο κέντρο της Αθήνας (video)

Στιγμές έπειτα από το τροχαίο που σημειώθηκε στην λεωφόρο Πατησίων στην Αθήνα με θύματα δύο πεζές γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά από διερχόμενο όχημα, Αθήνα, Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019. Φωτογραφία: Newsit.gr




Σφοδρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας με δύο γυναίκες να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ηλεκτρονική σελίδα Newsit.gr.

  • Όλα έγιναν στις 9:30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας. Ένας οδηγός ΙΧ οχήματος έχασε τον έλεγχό του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο βρίσκονταν οι δυο γυναίκες, τις οποίες χτύπησε με δύναμη, εκτοξεύοντας τις στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο αντίθετο ρεύμα ήταν σταματημένα αυτοκίνητα στο κόκκινο φανάρι και έπεσαν επάνω τους. Οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

  • Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία γυναίκας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Όπως είπε, είδε δυο γυναίκες ξαπλωμένες στον δρόμο την μια πίσω από την άλλη και τον δρόμο να έχει γεμίσει αίματα. Είπε ακόμα ότι ο πρώτος οδηγός ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ είπε ότι δεν κατάλαβε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Και οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Η μια είναι στην χειρουργική κλινική με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η άλλη είναι στην ορθοπεδική κλινική με κατάγματα και δεν κινδυνεύει η ζωή της. Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό είχαν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ζωή τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

Σε τέσσερις φορές ισόβια καταδικάστηκε ο Κώστας Πάσσαρης από το Μικτό Ορκωτό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: