File Photo: Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Χρήστος Τασουλής (Δ) και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκανσον (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ




Με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής, τον Ολυμπιακό να έχει “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση και δύο ομάδες να έχουν υποβιβαστεί, το ενδιαφέρον της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, στην Ελλάδα εστιάζεται στη μάχη του υποβιβασμού αλλά και σε αυτήν της τρίτης θέσης.

  • Στην ουρά, τρεις ομάδες θα δώσουν τη μεγάλη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Ο ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται στη χειρότερη θέση καθώς υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο απέναντι στον Δικέφαλο που θέλει να κλείσει τη χρονιά αήττητος.
  • Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον αδιάφορο Πανιώνιο και αν νικήσει δεν ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τέλος, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στο Περιστέρι και για να σωθεί πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο και να μην νικήσει ο Αστέρας τον Πανιώνιο.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο και τριπλής ισοβαθμίας! Αν νικήσει ο ΠΑΣ, χάσει ο Αστέρας και έρθει ισοπαλία ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 30 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι σώζεται ο Αστέρας, ο οποίος στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει 8 βαθμούς. Ο ΟΦΗ θα παίξει μπαράζ (έχει 4 βαθμούς) και θα υποβιβαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα (2 βαθμούς).

  • Στη μάχη του καλού εισιτηρίου για το Europa League, η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Λιβαδειακό. Αν η «Ένωση» έρθει ισόπαλη με τους Βοιωτούς (ή χάσει) και ο Ατρόμητος κερδίσει, τότε η ομάδα του Περιστερίου περνάει εκείνη στην τρίτη θέση.
  • Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα. Στόχος και των δύο να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά αλλά και να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Ο Ολυμπιακός πάει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να κάνει το δέκα στα δέκα στο κλείσιμο της χρονιάς, ένα σερί που θα είναι η μοναδική ομάδα που πετυχαίνει τη φετινή περίοδο.

Χθες, η Λαμία κέρδισε 3-0 τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλων Σμύρνης.

05/05/2019 13:00
ΚΥΠΕ
Αθήνα – Ελλάδα

Χωρίς τον Μάτος ταξιδεύει στα Ιωάννινα ο ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: