Όνειρο ήταν και πάει… Οι Ράπτορς απέκλεισαν τους Μπακς του Giannis και πάνε τελικό (videos)

File Photo: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Photo via Twitter, @Bucks




Στους τελικούς του ΝΒΑ προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν οι Τορόντο Ράπτορς νικώντας με 100-94 τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, φτάνοντας στο 4-2.

Οι Ράπτορς ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και 15 πόντους, δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τη νίκη πρόκριση. Πλέον θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Γουόριορς.

Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους (5/10 βολές, 5/13 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κοψίματα, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά.

Οσον αφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, στάθηκε στο καθοριστικό τρίτο παιχνίδι της σειράς: «Επαιξαν πολύ καλά, κι εμείς χάσαμε την ευκαιρία. Προηγηθήκαμε με 2-0 στις νίκες και θα μπορούσαμε να νικήσουμε στο τρίτο ματς. Οφείλουμε να βελτιωθούμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Δεν είναι, παρά η αρχή μίας μεγάλης διαδρομής».

Σπουδαία εμφάνιση είχε ο ηγέτης των Ράπτορς Κογουάι Λέοναρντ, ο οποίος είχε 27 πόντους (9/22 σουτ), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
26/05/2019 08:10

Η Βαλένθια κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας με νίκη (2-1) επί της Μπαρτσελόνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: