Nα αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε, δήλωσε ο Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ψηφίζει στο εκλογικό του τμήμα, στο Ψυχικό, Αθήνα, Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Σήμερα διεξάγονται στη χώρα οι Ευρωεκλογές, οι Περιφερειακές εκλογές και οι Δημοτικές. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




“Σε μια περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν, σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς το σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαίες ευκαιρίας, είναι η ώρα εμείς οι Έλληνες με την ετυμηγορία μας να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε” τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Και πρόσθεσε: “Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ενοποίησης της Ευρώπης, προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί. ‘Οχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα”.

26/05/2019 10:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Καμία χαραμάδα ανοικτή για ακύρωση των μέτρων, το μήνυμα Τσίπρα στην κάλπη (live)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: