Καμία χαραμάδα ανοικτή για ακύρωση των μέτρων, το μήνυμα Τσίπρα στην κάλπη (video)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ασκεί το εκλογικό δικαίωμα του για τις Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές Εκλογές. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 1ο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία και να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει Αλέξης Τσίπρας, κανείς εκ των μελών της εφορευτικής επιτροπής, οκτώ στον αριθμό, δεν έχει προσέλθει στο σχολικό συγκρότημα της Κυψέλης.

HELLASJOURNAL

Και τώρα ομιλούν οι πολίτες: Σήμερα οι πιο κρίσιμες εκλογές για Ελλάδα και Ευρώπη (video)


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: