Ή με κόσμο ή σε άλλη έδρα ο τελικός κυπέλλου, λέει ο ΠΑΟΚ: Με κόσμο στο ΟΑΚΑ θέλει η ΑΕΚ

File Photo: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pixel, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ




Την διάθεση και επιθυμία να γίνει ο τελικός Κυπέλλου της 11η Μαϊου με κόσμο από τις δυο φιναλίστριες ομάδες, εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ σήμερα.

  • Αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό από την Πολιτεία, όπως φαίνεται προς το το παρόν, τότε ο ΠΑΟΚ δεν συναινεί στην έδρα του ΟΑΚΑ, σαν γήπεδο φιλοξενίας του τελικού και αντιπροτείνει άλλη έδρα πλην αυτής, σε ουδέτερο γήπεδο και σε άλλη πόλη.

Την άποψη αυτή θα τεκμηριώσει η πλευρά του πρωταθλητή Ελλάδος στην σύσκεψη που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι η τέλεση του τελικού με παρουσία θεατών.

ΑΕΚ-Τελικός με κόσμο και οκτώ θύρες για κάθε ομάδα

Την παρουσία κόσμου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ (11/5) έστω και με το μισό ΟΑΚΑ άδειο, ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία της ΕΠΟ στου Γουδή, η Ένωση εκπροσωπείται από την Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, τον υπεύθυνο Ασφαλείας Δημήτρη Παπαναγιώτου και ακόμα τους Νίκο Σμπαρούνη, Νίκο Χαριτάκη.

  • Οι «κιτρινόμαυροι» επανέφεραν στο τραπέζι τον αρχικό σχεδιασμό του περσινού τελικού με οκτώ θύρες ανοιχτές για κάθε ομάδα. Συνολικά δηλαδή 18 θύρες ανοιχτές (μαζί με τα δημοσιογραφικά και τα VIP) από τις 37 του «Σπύρος Λούης».

VAR την Κυριακή!

Παράλληλα, η ΑΕΚ υποστήριξε ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας και διεξαγωγή του τελικού στο Παγκρήτιο Στάδιο, δεν μπορεί να γίνει δεκτό αφού εκτός των άλλων αφαιρεί τη δυνατότητα χρήσης του VAR. Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι το μοναδικό στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα η «Τηλεβοήθεια» του διαιτητή. Πιθανότατα μάλιστα να χρησιμοποιηθεί πειραματικά την Κυριακή στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΟ το οποίο έγινε δεκτό από τη Super League.

«Βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν από τον τελικό και δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε λύσει βασικά ζητήματα και δεν γίνεται να ανοίγουμε άλλα» είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ενώ ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες τόνισε: «Η διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ είναι απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και μόνο η εκτελεστική μπορεί να το αλλάξει αυτό.

02/05/2019 12:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Στην τρίτη θέση με τις περισσότερες πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: