Συγκλονιστικές λεπτομέρειες: Επτά φόνους φέρεται να παραδέχθηκε ο ύποπτος στην Κύπρο




Φρίκη δίχως τέλος προκαλεί η δράση του κατα συρροή δολοφόνου της Κύπρου. Παραδέχθηκε ότι διέπραξε συνολικά εφτά φόνους, πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Το απόγευμα οδήγησε τους ανακριτές σε σημείο στο πεδίο βολής Ορούντας όπου αποκαλύφθηκε άλλο ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση. Ταυτόχρονα υπέδειξε άλλο σημείο στο Μεταλλείο Μιτσερού όπου πέταξε τις σορούς γυναίκας από τη Ρουμανία του οκτάχρονου παιδιού της, και της Μαρικάρ.

Ολοκληρώθηκαν το βράδι της Μεγάλης Πέμπτης οι έρευνες της Αστυνομίας σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς φέρεται να παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε τη σορό γυναίκας.

Το συγκεκριμένο σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο ύποπτος ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς. Εκεί έσπευσαν μέλη της αστυνομίας, οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, καθώς και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να παραδέχτηκε, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του σε επτά.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Τη διάπραξη του φόνου της Maricar, καθώς και άλλων δύο φόνων με τρία θύματα, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και τη διάπραξη άλλων δύο φόνων με τρία θύματα.

Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη νέα υπόθεση, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε διπλό φόνο, σκοτώνοντας μία μητέρα από τη Ρουμανία και την ανήλικη κόρη της.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Έχουν παγοποιηθεί όλες οι πληρωμές του 35χρονου από τη Δημοκρατία λέει στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή

Ως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για δολοφονίες γυναικών δεν πληρώνεται από τη Δημοκρατία, ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, με αφορμή το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο 35χρονος δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, η ίδια πηγή ανέφερε πως «όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή έχουν παγοποιηθεί όλες οι πληρωμές του».

Λήφθηκαν όλα τα μέτρα ώστε αυτός να μην έχει πρόσβαση στα διοικητικά καθήκοντα που είχε, και ταυτόχρονα να μην επιβαρύνεται η Δημοκρατία σε ότι αφορά τη μισθοδοσία του και τα διάφορα επιδόματα, τα οποία πλέον δεν του καταβάλλονται, σημείωσε.

Ερωτηθείσα για την ανεύρεση πτώματος σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα, σε χώρο δηλαδή που σχετίζεται με τις δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς, η ίδια πηγή υπέδειξε πως το πεδίο βολής δεν είναι στρατιωτικός χώρος αλλά ένας χώρος στον οποίο έχουν πρόσβαση και οι πολίτες, και στον οποίο εν ώρα βολής λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

OMEGA: Αυτοί είναι οι 7 φόνοι που παραδέχθηκε μέχρι τώρα ο ύποπτος

Τρομάζουν οι παραδοχές για την μέχρι τώρα δράση του 35χρονου και τους φόνους που ομολόγησε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τους ανακριτές, ο 35χρονος, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της MARICAR VALDEZ ARQUILA από τις Φιλιππίνες ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:

Παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και ακόμα ομολόγησε και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Για την μία νέα υπόθεση παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Εντοπίστηκε ανθρώπινη σωρός.

Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν υπάρξουν άλλες εξελίξεις.

Σοκ και απέραντη φρίκη στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» φέρεται να παραδέχεται τρεις φόνους (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: