“Ξεσκονίζουν” την Κόκκινη Λίμνη για να βρουν τα θύματα του “Ορέστη”: Σε εξέλιξη οι έρευνες




Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί τις συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «Ορέστη».

  • Από τις δέκα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, μέλη της Πυροσβεστικής, δύτες αλλά και ιδιώτες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας επιχειρούν και στα δύο σημεία σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν και τις υπόλοιπες σορούς του Κύπριου κατά συρροήν δολοφόνου, γράφει ο Φιλελεύθερος.

Στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης βρίσκεται από το πρωί και ο αρχηγός της αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυστοστόμου.

  • Χθες, εντοπίστηκαν στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύο αντικείμενα που εικάζεται πως πρόκειται για βαλίτσες μέσα στις οποίες ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι τοποθέτησε τα πτώματα τριών προσώπων. Σύμφωνα με την ομολογία του πρόκειται την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και την 31χρονη Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

Η ανάσυρση των βαλιτσών από την τοξική λίμνη θα γίνει με τη χρήση σκαφάνδρου.

  • Παράλληλα με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν χθες και σήμερα φωτογραφίες και βίντεο των τελευταίων ετών από την Κόκκινη Λίμνη, όπου απεικονίζουν αντικείμενα που μοιάζουν με βαλίτσες που εξέχουν από το νερό. Είναι δύσκολο όμως να επιβεβαιώσει κανείς τον συσχετισμό στο παρόν στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Φρίκη στην Κύπρο: Βρέθηκαν δύο αντικείμενα, ανασύρονται αύριο, συνεχίζονται οι έρευνες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: