“Στον αέρα” το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο μετά τα επεισόδια: Υπό κατάληψη το ξενοδοχείο

File Photo: Συλλαλητήριο Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων που συσπειρώνονται με το ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, για την αυριανή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΠΑΜΕ, STR
Υπό κατάληψη παραμένει ο χώρος του ξενοδοχείου «Ρόδος Πάλας», όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ από περίπου 200 άτομα που τα ξημερώματα εισέβαλαν στο ξενοδοχείο από το υπόγειο, προκάλεσαν ζημιές και επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη της διοίκησης που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

  • Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα γεγονότα και συμπεριφορές, ενώ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την απουσία της αστυνομίας.
  • Όπως ανέφερε ο κ. Χατζησάββας, οι «εισβολείς» -που πρόκειται για μέλη του ΠΑΜΕ- επιτέθηκαν στους συνέδρους που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να καταλάβουν την αίθουσα που θα διεξαγόταν το συνέδριο.

Αυτή την ώρα στελέχη της διοίκησης της ΓΣΕΕ κατευθύνονται προς Εισαγγελία Ρόδου για να υποβάλουν μηνύσεις, ενώ είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου.

04/04/2019 08:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ – του ανταποκριτή μας Λ. Μαστή
Ρόδος, Ελλάδα

Εισβολή σε ξενοδοχείο στη Ρόδο, πριν το συνέδριο της ΓΣΕΕ: Ξύλο, ζημιές και τραυματίες (video)

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal