ΝΔ για άρση τραπεζικού απορρήτου βουλευτών: Η κύβερνηση ψεύδεται και παραπλανεί τους πολίτες

File Photo: Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, αναφέρει η ΝΔ σε ανακοινωσή της. Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
«Στα fake news, το Μαξίμου έχει γίνει πια πρωταθλητής. Αυτό απέδειξε η απύθμενης θρασύτητας ανακοίνωση της κυβέρνησης που εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ότι δήθεν καταψήφισε την χορήγηση της δυνατότητας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να άρει το τραπεζικό απόρρητο βουλευτών που ελέγχονται για τα πόθεν έσχες τους, αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την άρση του τραπεζικού απορρήτου των βουλευτών.

  • Το Μαξίμου λέει εν γνώσει του ψέματα και επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες», τονίζει η ΝΔ.
  • «Όσα, υποτίθεται ότι νομοθετήθηκαν χθες, είναι νόμος του κράτους ήδη από το 2014 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Και το μόνο κόμμα που καταψήφισε τότε τη ρύθμιση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ!» προσθέτει η ΝΔ.

«Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Η χθεσινή, πολιτικά υστεόβουλη τροπολογία θεσπίζει μια νέα διαδικασία που επί της ουσίας παγώνει τον ουσιαστικό έλεγχο των Πόθεν Έσχες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλ. μέχρι την τυπική λήξη της θητείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην τρέφουν, όμως, αυταπάτες: ο έλεγχος θα γίνει από την επόμενη βουλή και θα είναι εξονυχιστικός» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

05/04/2019 15:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Πόσο έχει φτάσει το συνολικό χρέος της ΝΔ ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ: Πότε και πώς θα το αποπληρώσει;

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal