Σήμερα το πρωί στο χειρουργείο ο Μίκης Θεοδωράκης: Αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί




Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σήμερα το πρωί (Παρασκευής) μπαίνει στο χειρουργείο, για να υποβληθεί σε θεραπευτική επέμβαση, η οποία δεν αφορά τοποθέτηση βηματοδότη όπως ήθελαν κάποιες πληροφορίες, αλλά συσκευής απινιδωτή η οποία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της ταχυκαρδίας η οποία δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με την φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε αναφέρει σε δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την επέμβαση, υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση λόγος ανησυχίας. Οι γιατροί θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να καταφέρουν να ελέγξουν το πρόβλημα.

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Λίγο πριν τις 21:00 αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος. Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών», ανέφερε το μεσημεριανό ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται.

Η “υπόσχεση” Ερντογάν στον Τσίπρα πήγε …περίπατο: 51 παραβιάσεις σήμερα στο Αιγαίο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: