Το πρώτο γκολ του Μήτρογλου με τη Γκαλατασαράι στο 95′ που τρέλανε τους Τούρκους (videos)




Το γκολ που έδωσε στην Γκαλατασαράι μια σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε χθες το βράδυ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου βάζοντας το πρώτο του γκολ κατά τον αγώνα της ομάδας του με την Ακχισάρσπορ στο τελευταίο δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του. Αμέσως άρχισε να παίζει το τραγούδι του Πάνου Κιάμου ‘Τρελλοκομείο’ και ο Κώστας Μήτρογλου αποθεώθηκε.

  • Το γκολ Μήτρογλου στο 90+4 ήταν το σωτήριο γκολ που έδωσε στην Γκαλατασαράι τη νίκη της για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου στο πρωτάθλημα, την ώρα μάλιστα που η διοίκηση της ομάδας δεχόταν έντονες επικρίσεις για την μεταγραφή του Μήτρογλου με το επιχείρημα ότι ήταν αχρείαστος και ‘πολύ ακριβός’ για την Γκαλατάσαράι. Αμέσως μετά το γκολ ιστοσελίδες εφημερίδων έγραφαν ότι “ο Μήτρογλου ξύπνησε την Γκαλατάσαράι από τον εφιάλτη”.

Σε δήλωσή του μετά τον αγώνα ο Μήτρογλου είπε ότι ο τερματοφύλακας έκανε λάθος και ίδιος το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας το γκολ. “Από την πρώτη μέρα που ήρθα οι συνάδελφοί μου με στήριξαν. Τους ευχαριστώ. Μετά τον αγώνα είδατε τη χαρά μας, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια”.

Πάντως ο Μήτρογλου με το γκολ αυτό εξασφάλισε μια καλύτερη θέση στην Γκαλατάσαράι. Ενώ η μεταγραφή του έγινε για να αντικαθιστά τον Ντιάγκνε όπως και έγινες στο χθεσινό ματς επειδή ο συμπαίκτης του ήταν τραυματισμένος, τώρα οι όροι άλλαξαν.

Χθες το βράδυ ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε πως Ντιάγκνε και Μήτρογλου αργότερα θα μπορούν να παίζουν μαζί. “Αυτή η νίκη εξύψωσε το ηθικό μας”, είπε ο Φατίχ Τερίμ.

Μήτρογλου: «Τσιτσιπά… ξέρω ποιος είσαι!»

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν άργησε να δώσει την απάντησή του στον Στέφανο Τσιτσιπά που το βράδυ του Σαββάτου (24/2) είχε εκφράσει… αμφιβολίες για το αν θα τον γνωρίζει ο διεθνής επιθετικός. Ο Μήτρογλου που σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γαλατασαράι έσπευσε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του μέσω του Τwitter στον Έλληνα τενίστα για την κατάκτηση του Τουρνουά της Μασσαλίας. «Τσιτσιπά… ξέρω ποιος είσαι!» έγραψε με hashtag ο Μήτρογλου.

«Συγχαρητήρια Στέφανε Τσιτσιπά για τη νίκη σου στη Μασσαλία! Ταβάνι σου είναι ο ουρανός! Συνέχισε να δουλεύεις και θα κερδίσεις όλα όσα αξίζεις #ξέρω_ποιος_εισαι» ανέφερε το Tweet του Έλληνα επιθετικού.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ με σκορ 1-1

ΚΥΠΕ/ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: