O Mέσι των ρεκόρ: Η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ

FILE PHOTO: Ο Λιονέλ Μέσι ίπταται με τη φανέλα της Αργεντινής. EPA, Juan Ignacio Roncoroni




Με την σφραγίδα του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 του Εκουαδόρ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Λιονέλ Μέσι μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στα γήπεδα του Κατάρ, συνεχίζει την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να κυνηγάει και να σπάει ρεκόρ. Βέβαια δεν είναι πολλά αυτά που δεν έχει καταρρίψει αλλά το… κυνήγι συνεχίζεται.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με το γκολ που πέτυχε στο 78′ κόντρα στο Εκουαδόρ στη νίκη με 1-0 της “αλμπισελέστε”, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, ισοφάρισε τον Λουίς Σουάρες στον πίνακα των πρώτων σκόρερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι έφτασε τα 29 γκολ με την Εθνική Αργεντινής σε διαδικασία προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και έπιασε στην κορυφή τον Ουρουγουανό στράικερ.

Από την στιγμή μάλιστα που ο Σουάρες δεν κλήθηκε στην Εθνική Ουρουγουάης από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει την ευκαιρία να…εκθρονίσει τον φίλο του και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των προκριματικών του Μουντιάλ στην Λατινική Αμερική.

Επίσης, το γκολ-φάουλ του Μέσι κόντρα στο Εκουαδόρ ήταν το 65ο στην καριέρα του, όσα έχει και το… αφεντικό του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον Ροναλντίνιο να έχει ένα παραπάνω (66) και τον Ζουνίνιο με 77 να βρίσκεται στην κορυφή, κάτι που σίγουρα ιντριγκάρει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Πηγή: ertsports

«Φέσια» στις μεταγραφές της Σαουδικής Αραβίας φοβούνται οι ευρωπαϊκές ομάδες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: