Το αύριο της τηλεόρασης, σήμερα από τη WIND VISION




Οι επιλογές των καταναλωτών για υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας βρίσκονται σε διαρκή άνοδο και εξέλιξη, με τις εταιρείες τηλεπικοινωνίων να επενδύουν διαρκώς σε καινούργιες τεχνολογίες οι οποίες αναβαθμίζουν με κάθε τρόπο αυτό που ονομάζουμε σήμερα τηλεοπτική εμπειρία .

Το πιο ηχηρό λανσάρισμα μιας τέτοιας καινοτόμου προσέγγισης σε σχέση με τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε  τηλεόραση έρχεται από την συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης της WIND.

H επένδυση της εταιρίας στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της WIND VISION έφερε νέα δεδομένα στην αγορά, προσφέροντας στους συνδρομητές λειτουργία συνδρομητικής τηλεόρασης χωρίς δορυφορικό πιάτο, απλά και μόνο με την ύπαρξη ενός μικρού, κομψού και με αμέτρητες δυνατότητες αποκωδικοποιητή. Ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής συνδέεται στο δίκτυο σταθερής των συνδρομητών της WIND  μέσω της ασύρματης σύνδεσης Wifi, και αυτόματα σου δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσεις στην τηλεόρασή σου φωτογραφίες, βίντεο και το περιεχόμενο εφαρμογών από το smartphone ή /και το tablet σου.

Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα με το ενσωματωμένο Bluetooth να συνδέσεις ασύρματα όλες τις διαθέσιμες συσκευές σου για να αναβαθμίσεις την ποιότητα της θέασης, όπως τα ακουστικά σου, τα ηχεία σου ή το gamepad σου. Μιλώντας για θέαση, η WIND VISION υποστηρίζει ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικών προγραμμάτων από την τηλεόραση, το smartphone  ή/ και το tablet σου.

Το smartphone σου μπορεί να γίνει το τηλεχειριστήριο σου, απλά και μόνο κατεβάζοντας την Android TV remote εφαρμογή στη συσκευή σου. Έτσι μπορείς να χειρίζεσαι την WIND VISION απευθείας από το κινητό σου τηλέφωνο.

H WIND έφερε στην Ελλάδα την πρώτη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης βασισμένη στην πλατφόρμα Android TV, κάνοντας έτσι κάθε τηλεόραση «έξυπνη» και προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες θέασης μέσα από τη WIND VISION.

Μάθε περισσότερα για την WIND VISON εδώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: