“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία του ζευγαριού, που “χάθηκε” στο Γεροπόταμο της Κρήτης (video)




Με μαντινάδες και σε φορτισμένη ατμόσφαιρα «αποχαιρέτησαν» στον Κρούστα το αγαπημένο αντρόγυνο, που πορεύτηκε μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, αναφέρει το neakriti.gr. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος για το ζευγάρι που δεν πρόλαβε να χαρεί παρά λίγους μήνες την κορούλα τους και πολλοί «λύγισαν» στη σκέψη αυτή καθώς το κορίτσι μένει ορφανό.

  • Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον αδόκητο χαμό του 29χρονου Κώστα Γιαννακάκη και της 30χρονης συζύγου του, Ροδούλας Τζαγκαράκη που «χάθηκαν» στα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 4 το μεσημέρι στον Κρούστα Λασιθίου, από όπου και καταγόταν ο 29χρονος και εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς «αποχαιρέτησαν» το άτυχο αντρόγυνο.

Τραγική φιγούρα στο σκηνικό της ανείπωτης οδύνης η αδερφή της Ροδούλας και της Μαριλένας Τζαγκαράκη. Η 25χρονη Κωνσταντίνα είναι η μοναδική επιζήσασα της οικογένειας Τζαγκαράκη: Μετά τον προ ολίγων ετών αδόκητο χαμό τού πατέρα της Χαράλαμπου, η νεαρή Κρητικιά έχασε στο δυστύχημα του Γεροποτάμου την πολυαγαπημένη της μητέρα, αλλά και τις δύο της αδερφές!

Άγρια επίθεση ανηλίκων ΡΟΜΑ σε βάρος γυναίκας, για να της πάρουν την τσάντα (video)

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: