Άγρια επίθεση ανηλίκων ΡΟΜΑ σε βάρος γυναίκας, για να της πάρουν την τσάντα (video)




Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση σε βάρος μίας ανυποψίαστης γυναίκας σε κεντρικό σημείο της Θήβας και οι οποίες καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα, επί της οδού Αγίου Αθανασίου.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το tvstar.gr, ανήλικοι επιτίθενται άγρια σε μια ηλικιωμένη προκειμένου να τη ληστέψουν.

Μία γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και κινείται παράλληλα στο δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι Ρομά που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Οι νεαροί επιτίθενται με αγριότητα στη γυναίκα, προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της, βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία». Οι ανήλικοι, ωστόσο, ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Ίσως έρχεται ένας ιστορικός χιονιάς το Σάββατο, υποστηρίζει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος

Με πληροφορίες από TV STAR

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: