Η Κυριακοπούλου κέρδισε τις εντυπώσεις και καλλιέργησε προσδοκίες με το 4,74 στη Μαδρίτη




Ικανή να διεκδικήσει μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης έδειξε ότι είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία μετά από καλή εμφάνιση στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Μαδρίτης (IAAF Indoor Tour) υπερέβη στο επί κοντώ τα 4.74μ.

Η Κυριακοπούλου βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,63μ. από την Καρλσρούη, ενώ έπιασε στην τρίτη θέση του κόσμου την Κατερίνα Στεφανίδη, που επίσης έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,74 μέτρα.

Η έμπειρη άλτρια, ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,50μ. με έγκυρο άλμα, άφησε τα 4,56μ για να περάσει με την δεύτερη τα 4,62 μέτρα. Στη συνέχεια επέλεξε να συνεχίσει στα 4,74μ, ύψος που πέρασε με την δεύτερη κι έπειτα στα 4,86μ προκειμένου να βελτιώσει το απόλυτο ρεκόρ της.Η 33χρονη αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη αναμένεται να είναι την Κυριακή στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αντζέλικα Σιντόροβα με 4,91μ, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, κορυφαία επίδοση στον κόσμο και τέταρτη όλων των εποχών στον κλειστό στίβο. Η Ρωσίδα αθλήτρια αναμένεται να είναι από τις βασικές αντιπάλους των Ελληνίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

08/02/2019 23:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: