Άγνωστοι πέταξαν απειλητικά τρικάκια στην Πρέβεζα κατά του βουλευτή, Κώστα Μπάρκα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΣΑ στην Πρέβεζα, Κώστας Μπάρκας, μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής. Φωτό: ΚΥΠΕ
Άγνωστοι, το πρωί της Δευτέρας, πέταξαν τρικάκια στα οποία απεικονίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας και αναγράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», ενώ πάνω στην φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «Προδότης».

Επίσης κρέμασαν, στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

  • Σχολιάζοντας το γεγονός ο κ. Μπάρκας έγραψε στα social media: «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, ο κ. Μπάρκας δήλωσε ότι έχει ακολουθήσει ήδη όλες τις νόμιμες οδούς για την εξεύρεση των αγνώστων.

Σημείωσε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχε γίνει αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων στο κινητό του, όπως στο messenger του facebook, πάντα για το μείζον ζήτημα. Επανέλαβε δε, ότι παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών κι ότι δεν τον πτοούν παρόμοιες κινήσεις ανώνυμων θρασύδειλων.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal