ΑΕΚ – Ατρόμητος απόψε για την ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας




Με τον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών ανοίγουν σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Στον πρώτο αγώνα, στις 7 Φεβρουαρίου, η ΑΕΚ επικράτησε με 0-1 του Ατρόμητου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30, στο ΟΑΚΑ.

  • Ο Ατρόμητος Αθηνών, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του και μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ατρόμητου, την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Ρισβάνης, Κατράνης, Ρονάλντο, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της στα Σπάτα, με τους Νίκλας Χουλτ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

  • Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΕΚ, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Τάσος Μπακασέτας.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Το Παγκρήτιο στάδιο έδρα της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro2020, ανακοίνωσε η ΕΠΟ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
26/02/2019 09:17

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: