Αποχαιρετιστήριος τόνος Καμμένου στο Συμβούλιο Άμυνας: Ευχαρίστησε την ηγεσία του στρατεύματος για την συνεργασία




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Ενδεικτικό για τις προθέσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου -χωρίς ωστόσο να προδικάζεται οποιαδήποτε αλλαγή στάσης έως αύριο στη συνάντηση του Μαξίμου- είναι το γεγονός ότι στο Συμβούλιο Άμυνας στο οποίο προέδρευσε και μετείχαν οι τρεις Αρχηγοί των Όπλων, ευχαρίστησε την ανώτατη ηγεσία του στρατεύματος για την έως τώρα συνεργασία και το έργο τους.

Αυτό αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου, για τα όσα διεμείφθησαν στο Συμβούλιο Άμυνας και τον τόνο για τις προθέσεις του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και μικρού κυβερνητικού εταίρου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ή εντύπωση που σχημάτισαν είναι πως η ομιλία του υπουργού ήταν σε “αποχαιρετιστήριο τόνο” και εκτίμησαν πως προδικάζει την στάση του και την αποχώρηση από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Στο πρώτο Συμβούλιο Άμυνας για τη νέα χρονιά, συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και οι Αρχηγοί ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ, και ο Πάνος Καμμένος φέρεται -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια που είναι πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα θέματα που είχαν προς συζήτηση, δεν έμειναν πίσω αλλά συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη συνεδρίαση.

Πιστεύει στις Ε.Δ.: Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που μπορεί ν’ απειληθεί, το μήνυμα του Τσίπρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: