Ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο το Σάββατο: H Άρσεναλ υποδέχεται την Λίβερπουλ




Ενα από τα κλασσικά παραδοσιακά ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι αυτό που συγκεντρώνει τα βλέμματα στην 11η αγωνιστική της Premier League. Η Αρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, υποδέχεται την Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες μετά από πολύ καιρό, να διεκδικούν ακόμη και τον τίτλο στο πιό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της υφηλίου.

Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας -που πήρε τον βαθμό με δύο πέναλτι- και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μειώσουν την απόσταση από την Λίβερπουλ στον έναν βαθμό. Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι» που εντυπωσιάζουν με την αγωνιστική τους σταθερότητα, στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς με νίκη θα παραμείνουν επικεφαλής στην κατάταξη, ενώ με ισοπαλία θα βρεθούν -στην χειρότερη περίπτωση- στην δεύτερη θέση.

Η έτερος πρωτοπόρος, Μάντσεστερ Σίτι που αποτελεί την πιό «καλοκουρδισμένη μηχανή» αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη, έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την Σαουθάμπτον και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη της, θα αποτελέσει «έκπληξη πρώτου μεγέθους».

Παράλληλα, η Τσέλσι που με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο, έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο και «πνίγει» τον αντίπαλο με εκπληκτική κατοχή της μπάλας, φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και με νίκη θα παραμείνει σε «τροχιά τίτλου», ενώ ενδεχομένως -εάν δεν νικήσουν Λίβερπουλ και Σίτι- θα βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης.

Νέος τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε προκαλεί πονοκέφαλο στην Μάντσεστερ Σίτι

02/11/2018 12:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: