“Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, να περιορίσουμε τα λάθη μας” λέει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου




Στο αγωνιστικό πρόσωπο που χρειάζεται να δείξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ (17.00, Cosmote Sports 4), για τη 2η στροφή της Basket League, ώστε να κατακτηθεί το θετικό αποτέλεσμα, εστίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λίγο πριν την αναχώρηση σήμερα της αποστολής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Τι πρέπει να έχουν οι «ασπρόμαυροι» για να κερδίσουν το ματς; «Καλή λειτουργία στην επίθεση και να περιορίσουμε τα λάθη», όπως ανέφερε ο προπονητής τους, ο οποίος παραδέχτηκε πως η αναμέτρηση θα είναι «Δύσκολη».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, είπε αρχικά για τη μάχη με την Ενωση: «Είναι ένα πολύ δύσκολο, εκτός έδρας, παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και μεγάλη ποιότητα. Βασικός μας στόχος είναι να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Βενέτσια (9/10). Θέλουμε να έχουμε καλή λειτουργία στην επίθεσή μας, να περιορίσουμε τα λάθη μας, τα οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας ματς. Χρειάζεται να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεσή μας για να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στο 5 εναντίον 5 στην άμυνά μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο».

Ερωτηθείς για την απουσία του Φιλ Γκος, απάντησε: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η απουσία του θα ήταν σημαντική, ωστόσο έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να καλύψουν το κενό ενός πολύ καλού παίκτη».

Απόντες από τον αυριανό αγώνα για τον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ, υπενθυμίζεται πως θα είναι και οι Ντάριους Γκάρετ, Τζαμάλ Τζόουνς, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν για αμφότερους στη σημερινή προπόνηση.

12/10/2018 20:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: