Με το βλέμμα στον αγώνα με τη Βίντι ο ΠΑΟΚ ύστερα από το θρίαμβο στη Θεσσαλονίκη




Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος το σερί με τα νικηφόρα αποτελέσματα του και “χτίζοντας” διαδοχικά ρεκόρ από τις επιτυχίες του, “γυρίζει σελίδα” μετά την χθεσινή μεγάλη επιτυχία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την πρώτη του εκεί νίκη μετά από 13 χρόνια επί του γηπεδούχου Αρη.

Ο σοβαρός και μετρημένος ΠΑΟΚ, χωρίς εκστασιακές εμφανίσεις πηγαίνει από νίκη σε νίκη και η εχθεσινή ήταν η 12η σερί στο πλαίσιο της Super League αν προσθέσουμε στις 7 εφετινές και τις 5 του τέλους της περασμένης σεζόν. Ωστόσο είναι αναγκασμένος να γυρίσει σελίδα, καθώς από αύριο μπαίνει στην προετοιμασία για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεδομένου πως το βράδυ της Πέμπτης υποδέχεται στην Τούμπα την Ουγγρική Βίντι με στόχο να φτάσει σε μια “επιτακτική” ακόμα επιτυχία εν όψει της διεκδίκησης της δεύτερης προνομιούχου θέσης στον όμιλο του Europa League.

H καλή εικόνα του ΠΑΟΚ -που δεν κάμπτεται από αντιπάλους και απουσίες- φαίνεται πως έχει βάλει σε καλό “μονοπάτι” την ομάδα της Θεσσαλονίκης που δείχνει περισσότερο από ποτέ ώριμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστω και αν βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο τέταρτο της περιόδου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περισσότερο από ποτέ έτοιμος στο “τιμόνι” της ομάδας διαχειρίζεται με ιδανικό τρόπο ένα πλούσιο και ακριβό ρόστερ, (όπου όλοι θέλουν να έχουν μερίδιο συμμετοχής στα παιχνίδια και τις επιτυχίες της ομάδας) “στρογγυλεύοντας” αντιθέσεις, παράπονα και αντιπειθαρχικές συμπεριφορές. Πλέον μετά τα τρία ντέρμπι από τα οποία ανώδυνα έχει απεμπλακεί η ομάδα με νίκες σε Καραϊσκάκη και Χαριλάου και αντίστοιχα νίκη στο ντέρμπι των “Δικεφάλων” στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ικανός να ξεπερνάει και τον μέτριο ή κακό εαυτό του, όπως σε ορισμένες αναμετρήσεις παρατηρήθηκε.

Οι παίκτες του, με ακρογωνιαίους λίθους τον χαρισματικό σκόρερ Πρίγιοβιτς, και τον πολύτιμο Πασχαλάκη, φανερώνουν ικανότητες στο ύψος των υψηλών προσδοκιών και δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και όλοι οι υπόλοιποι όπως εύλογα επεσήμανε ο Ρουμάνος τεχνικός στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Από τον Βραζιλιάνο Λέο Μάτος που χθες συμπλήρωσε 100 επίσημα παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και όλους ως τον ταλαντούχο Ουάρντα για τον οποίο το καλοκαίρι υπολογίζεται πως θα “πέσουν” εκατομμύρια από ομάδες της Ευρώπης για χάρη του. Και φυσικά όλους τους υπόλοιπους που νιώθουν ικανοί και έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, από τους κορυφαίους στην χώρα τερματοφύλακες, επαινέθηκε για την φίλαθλη τοποθέτηση του μετά το χθεσινό ντέρμπι όταν συνεχάρη τον αντίπαλο γκολκίπερ του Αρη δηλώνοντας σχετικά: «Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο που αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά του. Αξίζει συγχαρητήρια και ο τερματοφύλακας του Άρη, που έπαιζε με κάταγμα στο δάχτυλο. Εμείς, δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ, με ένα γκολ στην αρχή, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια της προσπάθειας μας» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο ΠΑΟΚ έκλεψε την νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς

22/10/2018 13:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: