Είμαστε πολύ ισχυρή ομάδα αλλά έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα, τονίζει ο προπονητής της Έβερτον




Ο προπονητής της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα, πιστεύει ότι η πρόσφατη πορεία των θετικών αποτελεσμάτων της ομάδας, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των παικτών, αλλά προσπαθεί να… προσγειώσει τις προσδοκίες πριν από την σύγκρουση της Κυριακής της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τον συμπατριώτη του Ζοσέ Μουρίνιο στο Old Trafford, προερχόμενος από τρεις νίκες στη σειρά στο πρωτάθλημα.

Η Έβερτον είναι ένα βαθμό μπροστά από την Γιουνάιτεντ στην κατάταξη πρωταθλήματος, αλλά ο Σίλβα δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρα το φαβορί στην αναμέτρηση της Κυριακής.

«Όταν βρίσκονται σε καλή στιγμή είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα», δήλωσε στον Sky Sports. «Φυσικά θέλουμε να τους εμποδίσουμε, θέλουμε να τους αμφισβητήσουμε. Θα κάνουν το ίδιο με εμάς. Για να πετύχουμε κάτι στην Premier League είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα, τότε το μέλλον θα είναι καλό. Οι νίκες θα δώσουν στους παίκτες μας αυτό που χρειάζονται, εμπιστοσύνη και μια σχέση με τους οπαδούς μας που είναι σημαντική».

Η Έβερτον είναι χωρίς νίκη σε επτά αγώνες εναντίον της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από την νίκη 3-0 στο πρωτάθλημα τον Απρίλιο του 2015.

25/10/2018 09:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: