Ανοίγει απόψε η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ κρασιού στην Πάφο: Γεύσεις και αρώματα




Ξεκινά απόψε το 3ο Φεστιβάλ κρασιού στο Μεσαιωνικό κάστρο της Κάτω Πάφου με την στήριξη του Δήμου Πάφου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και δεκάδων χορηγών και τη συμμετοχή δέκα οινοποιείων από Πάφο και Λεμεσό.

Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου είναι η περαιτέρω ανάδειξη και προβολή τόσο των κυπριακών κρασιών και διαφόρων προϊόντων – εδεσμάτων, όσο και άλλων ποιοτικών κρασιών.

Στην εκδήλωση, τα οινοποιεία αλλά και οι παραγωγοί θα διαθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό. Το φεστιβάλ που θα ξεκινήσει στις 18:00 απόψε περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από διάφορα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και μουσικά σχήματα.

Επίσης θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα αλλά και ζωντανή μουσική με ελαφρολαικά, μελωδίες πιάνου, τζαζ , latin μουσική, International μουσική και έντεχνη ελληνική και άλλη μουσική.

Θα υπάρχουν προς διάθεση διάφορα παραδοσιακά, καθώς και άλλα εδέσματα, ενώ στο φεστιβάλ κρασιού θα συμμετέχουν δέκα οινοποιεία από Πάφο και Λεμεσό.

Το φεστιβάλ παρουσιάζει η Μαρία Χρίστια Γαλατοπούλου.

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος
28/09/2018 08:48

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: