Οδύνη για τον θάνατο του πιλότου εκφράζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου




Την βαθιά θλίψη τους για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη Νικόλαου Βασιλείου, εκφράζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεία της χώρας.

«Ο άδικος χαμός του άξιου και πολύπειρου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαου Βασιλείου, την ώρα του καθήκοντος, μας γεμίζει βαθιά θλίψη. Η πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πιλότου μας» έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο twitter για τον θάνατο του κυβερνήτη του στρατιωτικού αεροσκάφους.

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον άδικο χαμό του κυβερνήτη, επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, πατέρα ανήλικων παιδιών, και στην Πολεμική Αεροπορία που έχασε έναν άξιο κι έμπειρο πιλότο, εν ώρα καθήκοντος», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Tη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «η τόσο άδικη απώλειά του υπογραμμίζει τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εκπαιδεύονται καθημερινά προκειμένου να υπερασπίζονται την ασφάλεια της Πατρίδας μας».

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για την πατρίδα μας. Ένας Ίκαρος, ένας μαχητής του Αιγαίου, ο επισμηναγός Βασιλείου, “έφυγε” την ώρα τού καθήκοντος, υπέρ πίστεως και πατρίδος, μπαίνοντας πλέον στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας. Εκφράζουμε από κοινού τη βαθιά μας οδύνη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του, στα δυό του παιδιά, και στην οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με την πρόεδρο της Νέας Ελληνικής Ορμής, (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα.

“Τιμούμε τον Επισμηναγό Νικόλαο Βασιλείου που έπεσε ευόρκως κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και απευθύνουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας” δήλωσε εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος

“Το Ποτάμι εκφράζει τη λύπη του για το σημερινό συμβάν της πτώσης του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 της 120 ΠΕΑ που έχει έδρα την Καλαμάτα και για την αναγκαστική εγκατάλειψή του από τους δύο χειριστές.Θρηνούμε την απώλεια του χειριστή Επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του”, αναφέρει ο Τομέας Άμυνας του κόμματος.

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε σήμερα στη Σπάρτη. Εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος και ζητά να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα.

Τα συλλυπητήριά της για τον «αδόκητο θάνατο του επισμηναγού της πολεμικής αεροπορίας Νικόλαου Βασιλείου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος» εκφράζει η Ένωση Κεντρώων. «Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του επισμηναγού μας» προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: