Σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο 13χρονος, που οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα




Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο αγόρι 13 χρόνων από τη Ρουμανία, που τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

Ο 13χρονος, από τη Ρουμανία ο οποίος διαμένει με τους γονείς του στη Σκαρίνου, διακομίστηκε χθες με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Κοφίνου, λίγο μετά τις 4 μμ. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα και ο πατέρας είχε αναφέρει στον επί καθήκοντι νοσηλευτή, ότι είχε ατύχημα με τετράτροχη μοτοσικλέτα. Διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί βρεγματικό οστό. Κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, έχασε τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον διακόμισε εσπευσμένως στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι γιατροί, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός έφερε επισκληρίδιο αιμάτωμα ως εκ τούτου, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άδρες της οποίας διενήργησαν εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Ο πατέρας υπέδειξε στους αστυνομικούς την τετράτροχη μοτοσικλέτα, η οποία είχε ανατραπεί σε αγροτικό δρόμο, στο χωριό Σκαρίνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, ο νεαρός φαίνεται ότι οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα στην παρουσία του αδελφού του 19 χρόνων, ο οποίος τον ακολουθούσε.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λάρνακα
08/07/2018 09:55

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: