Ο Σβαρτσενέγκερ “τα λέει χύμα” στον Τραμπ για τον Πουτιν: “Νόμιζα ότι θα ζήταγες αυτόγραφο” (video)




Ο Εξολοθρευτής Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε σκληρή κριτική στον πρόεδρο Τράμπ για την παρουσία του αλλά και τα όσα είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος στη συνέντευξη με τον Πούτιν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης σε βίντεο που ανέβασε στα social media, παρομοίασε τον Τραμπ σαν “βρεγμένο noodle”, θέλοντας να πει ότι ήταν άβουλος μαλθακός φοβισμένος και με τρακ απέναντι στο Ρώσο πρόεδρο. “Έμοιαζες σαν μικρό παιδάκι, σαν θαυμαστής του”, είπε ο ηθοποιός και υπογράμμισε:

“Αναρωτήθηκα πότε θα του ζητήσεις αυτόγραφο η μια selfie”.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας ότι “πούλησες τις μυστικές υπηρεσίες το δικαστικό σύστημα και το χειρότερο την πατρίδα μας”.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Σβαρτσενέγκερ:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7laydd5tZXQ

Πρόεδρε Τραμπ μόλις είδα την συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν. Και ντράπηκα! Καθόσουν εκεί σαν βρεγμένο noodle. Σαν μικρό παιδάκι. Σαν θαυμαστής του. Αναρωτήθηκα: πότε θα του ζητήσει ένα αυτόγραφο; Μια selfie; Πούλησες κυριολεκτικά τις μυστικές μας υπηρεσίες, το δικαστικό μας σύστημα και το χειρότερο απ’ όλα την πατρίδα μας! Είσαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Τι σου συμβαίνει; Τι απέγιναν τα δυνατά λόγια και η δύναμη του Ρόναλντ Ρίγκαν όταν στάθηκε στο τείχος του Βερολίνου και είπε: «Κύριε Γκορμπατσόφ γκρεμίστε αυτό το τείχος». Τι απέγιναν όλα αυτά;

Πηγή: youtube

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: