“Σφίγγα” το βράδυ ο 33χρονος για το φονικό στον Στρόβολο: Νέα ανάκρισή του σήμερα




Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του 33χρονου συλληφθέντα ως υπόπτου για το διπλό φονικό στον Στρόβολο, προχωρά σήμερα η Αστυνομία που ψάχνει ρόλο και βαθμό συμμετοχής στο έγκλημα.

Η ανατροπή του σκηνικού γύρω από το ποιοι εμπλέκονται στο φονικό δεν συνοδεύτηκε και από στοιχεία που να οδηγούν στην πλήρη εξιχνίασή του, ωστόσο, οι ανακριτές είναι αισιόδοξοι ότι θα βρουν ενόχους και αιτιατά.

Ο 33χρονος φαίνεται να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο έγκλημα, όμως ο ίδιος αν και εξέφρασε την πρόθεση να μιλήσει με ονόματα και λεπτομέρειες δεν το έπραξε ούτε χθες μετά τη διαδικασία κράτησής του, προφασιζόμενος ότι ήθελε να κοιμηθεί. Σήμερα αναμένεται ότι θα κληθεί σε κάποιο στάδιο να δώσει κατάθεση, ώστε να αναφέρει αυτά που γνωρίζει και κυρίως να ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του. Επίσης, σε μια προσπάθεια να συνδεθεί με την υπόθεση, ειδικοί του εγκληματολογικού για τέσσερις ώρες έκαναν φύλλο και φτερό το όχημά του στην παρουσία του, στο οποίο εντοπίστηκαν δύο σημειωματάρια για τα οποία θα εξεταστεί κατά πόσο σχετίζονται με τον διπλό φόνο.

Σήμερα, εξάλλου, δεν αποκλείεται να δώσει νέα δεύτερη κατάθεση ο 15χρονος γιος των θυμάτων σε σχέση με τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στο σπίτι το βράδυ της δολοφονίας. Η κατάθεσή του θα γίνει στην παρουσία του δικηγόρου του, ειδικών και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του διπλού εγκλήματος. Επίσης, αναμένεται ότι ο 15χρονος θα κληθεί σε αναγνωριστική παράταξη σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει τον 33χρονο ως έναν από τους δύο δράστες.

Η ανατροπή στην πορεία των ερευνών ήρθε όταν οι ανακριτές, που εργάζονται νυχθημερόν, εξασφάλισαν μαρτυρία ότι ο 33χρονος θεάθηκε στη σκηνή του φόνου την ώρα διάπραξής του. Μάλιστα, στην αυλή της οικίας έχει εντοπισθεί ένα ζεύγος παπουτσιών του, για τα οποία έδωσε την εξήγηση ότι κάποιοι τα έβαλαν εκεί για να τον ενοχοποιήσουν. Συγκλονισμό, πάντως, προκαλούν τα όσα ο 15χρονος είπε από την πρώτη στιγμή στην Αστυνομία, σύμφωνα με τα οποία ξύπνησε από τα κλάματα της μητέρας του και μετά από λίγο είδε τον ένα δράστη από πάνω του, τραβώντας τον και κλειδώνοντάς τον στο υπόγειο, γιατί ήθελε να βρουν λεφτά.

Πηγή: Philenews

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: