«Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε» λέει ο Ρόμπερτς




Από εχθές το βράδυ, ο Ολυμπιακός έχει δύο κοινά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας… Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από το κατάμεστο ΟΑΚΑ και έγιναν η δεύτερη ομάδα, μετά τους Ρώσους του Δημήτρη Ιτούδη, που… απογοητεύει εφέτος τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, ενώ εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο χθεσινός «ερυθρόλευκος άθλος», με τον οποίο οι Πειραιώτες «αγκάλιασαν» την 2η θέση της κατάταξης και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, έφερε την υπογραφή ενός παίκτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στη… δίνη της κριτικής και της απαξίωσης με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος σε 20 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 18 πόντους, έχοντας το απόλυτο από τα 6.75 (4/4 τρίποντα), καθώς και 5 σερί πόντους στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά το φινάλε του δεύτερου εφετινού ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων», για την αγωνιστική… εξιλέωσή του, ενώ έδωσε και τη δική του υπόσχεση στον «ερυθρόλευκο» κόσμο για τη συνέχεια των Πειραιωτών στο ευρωπαϊκό… ταξίδι μέχρι το φάιναλ φορ:

«Μέχρι το τέλος του ταξιδιού, αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπετε» υπογράμμισε ο Ρόμπερτς.

03/03/2018 09:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Θοδωρής Ψωμάς
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: