Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στην ελληνική κοινότητα του Κολεγίου της Βοστώνης, ενώ απαντάει και σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 ΑΠΕ-ΜΠΕ, /ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Επαφές Μητσοτάκη στις ΗΠΑ με τον γερουσιαστή Lee και ειδική σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από σήμερα στην Washington DC, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών με σημαντικούς αξιωματούχους. Σήμερα το πρωί συναντήθηκε με το Ρεπουμπλικανό Γερουσιαστή Mike Lee.

Με τον κ. Lee ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε ζητήματα σχετικά με τους δημοκρατικούς θεσμούς και το κράτος δικαίου, ενώ εστίασε στις θεσμικές παρεμβάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης. Ο κύριος Μητσοτάκης εξέφρασε προς τον Αμερικανό γερουσιαστή την ανησυχία του για τη στάση της Τουρκίας σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Ο κ. Lee έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση των δύο κρατουμένων Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία. Το απόγευμα (22:00 ώρα Ελλάδος), ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματισμένη συνάντηση στο Λευκό Οίκο με την ειδική σύμβουλο του Προέδρου των ΗΠΑ και διευθύντρια του τομέα Ευρωπαϊκών και Ρωσικών σχέσεων του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας των ΗΠΑ, κυρία Fiona Hill.

Be the first to comment on "Επαφές Μητσοτάκη στις ΗΠΑ με τον γερουσιαστή Lee και ειδική σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*