Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη (Δ) και ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης (Α) απαντούν σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS, στα γραφεία του κόμματος, Αθήνα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πρόταση στη Βουλή για Εξεταστική σχετικά με την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία, καταθέτει η Ν.Δ.

Η ΝΔ είπε εξαρχής «όλα στο φως» και λέει «ναι» στη σύσταση της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis, ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Ακολούθως επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και ρίχει λάσπη στον ανεμιστήρα. Σημείωσε ακόμη πως η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής, ούτε αδικήματα περιγράφει ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει, το μόνο που περιλαμβάνει είναι επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η κ. Σπυράκη ανακοίνωσε ότι η ΝΔ καταθέτει κατά το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων από τη Σαουδική Αραβία.

13/02/2018 12:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Πρόταση στη Βουλή για Εξεταστική σχετικά με την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία, καταθέτει η Ν.Δ."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*