Ο ελληνικός λαός χθες ύψωσε ανάστημα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, λέει η Αλληλεγγύη για συλλαλητήριο




«Ο ελληνικός λαός χθες ύψωσε ανάστημα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά στον διεθνή παράγοντα».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη, και προσθέτει: «Οι κυβερνήσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, πρέπει να κατανοήσουν επιτέλους ότι οι Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ούτε ανέχθηκαν ούτε πρόκειται ποτέ να ανεχθούν σφετερισμό εθνικών συμβόλων ή προσβολή της λαμπρής Ιστορίας της Μακεδονίας στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων».

«Ο λαός, μέσα από τη μαζική του συμμετοχή στο χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο έδωσε στην ελληνική κυβέρνηση ένα ισχυρό διαπραγματευτικό εφόδιο, το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η αταλάντευτη θέση του Κινήματος Αλληλεγγύη είναι ότι ουδέποτε πρέπει να γίνει αποδεκτή η αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία», για το τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίο προήλθε από την αυθαιρεσία και τον ολοκληρωτισμό του κομμουνιστικού συστήματος που επέβαλαν τα Σοβιέτ» καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 05/02/2018 13:53

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: