Μουρίνιο: Ψέμματα ότι δεν μιλάω με τον Πογκμπά και δεν έχω καλές σχέσεις με τους παίκτες μου




Εξοργισμένος είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο με τους δημοσιογράφους που επιμένουν στα σενάρια περί κακών σχέσεών του με τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά.

Ο Μουρίνιο τόνισε πως ο Γάλλος μέσος γνώριζε καλά ότι έπρεπε να βελτιωθεί μετά τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο ψέμα ότι η σχέση μας δεν είναι καλή. Είναι ένα μεγάλο ψέμα ότι δεν επικοινωνούμε. Είναι ένα μεγάλο ψέμα ότι δεν συμφωνούμε με τη θέση του και τη δυναμική του μέσα στην ομάδα. Αποδέχεται ότι δεν παίζει καλά στους τελευταίους αγώνες, αλλά αυτό είναι όλο. Θέλουμε να είστε αντικειμενικοί και να μην λέτε ψέματα».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πογκμπά να παίξει βασικός το Σάββατο κόντρα στη Χάντερσφιλντ για το κύπελλο.

Αναφερόμενος δε στα περί κακού κλίματος γενικά στην ομάδα είπε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω μαζί σας για τις συνομιλίες με τους παίκτες μου. Αυτό είναι πρόβλημα δικό μου και των παικτών μου. Έτσι, ας είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε ό,τι γνωρίζουμε όλοι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έπαιξε καλά».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: