Σφοδρή επίθεση του Νικόλα στον Αναστασιάδη για την οικονομία, την ΑΟΖ, το Κυπριακό




“Ο Νίκος Αναστασιάδης συνεχίζει τη μάταιη προσπάθειά του να αποκρύψει τις υποχωρήσεις του και να παραπλανήσει τους πολίτες σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του στο Κυπριακό, ενώ ζει στη δική του πραγματικότητα σε ό,τι αφορά την Κυπριακή οικονομία”, αναφέρει το επιτελείο Νικόλα.

“Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Αναστασιάδης, όπως καταγράφεται στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, έχει ήδη κάνει σωρεία υποχωρήσεων χωρίς κανένα αντάλλαγμα στο Κυπριακό:

  • Παραμονή όλων των εποίκων
    Εκ περιτροπής προεδρία
    Παραχώρηση βέτο στους Τουρκοκύπριους
    Προτεραιότητα στους παράνομους χρήστες των περιουσιών μας

Στις απαράδεκτες αυτές υποχωρήσεις προστέθηκε πρόσφατα η διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο λαός μας γνωρίζει ότι στις εκλογές έχει να επιλέξει είτε τις νέες υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη, με τις οποίες συμφωνεί ο Σταύρος Μαλάς, είτε τη Νέα Στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο λαός μας γνωρίζει, επίσης, ότι η καθημερινότητά του είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο δύσκολη από την ειδυλλιακή πραγματικότητα που επιχειρεί να παρουσιάσει στην οικονομία ο κ. Αναστασιάδης. Γνωρίζει ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν ενδιαφέρθηκε για την πραγματική οικονομία, για την ποιότητα ζωής του κάθε νοικοκυριού, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Γνωρίζει ότι μόνο οι προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου μπορούν να αποκαταστήσουν αδικίες, να αποκαταστήσουν την μεσαία τάξη και να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομία”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/01/2018 12:49

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: