Ακατάλληλος ο Αναστασιάδης για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, λένε οι Οικολόγοι




“Με θλίψη παρακολουθούμε τον κ. Αναστασιάδη να ξεπερνά τον εαυτό του σε ανευθυνότητα και δηλώσεις πέρα από κάθε λογική”, αναφέρουν οι Οικολόγοι.

“Αρχικά, η ανοίκεια επίθεση προς την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, θεωρήθηκε από τον απερχόμενο Πρόεδρο ως η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος να αντικρούσει τα επιχειρήματα και τις θέσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου για αντιμετώπιση μεγάλων κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποφάσισε να διχοτομήσει την κυπριακή ΑΟΖ, κάνοντας λόγω για “ΑΟΖ” του ψευδοκράτους. Τελευταίο σύμπτωμα της επικινδυνότητας του απερχόμενου Προέδρου, ήταν οι απαράδεκτες δηλώσεις του για τη Μακεδονία. Σε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη ο κ. Αναστασιάδης βρέθηκε απέναντι στις διαχρονικές θέσεις των κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα περιφρονεί κατάμουτρα τον Ελληνισμό και τους βορειοελλαδίτες.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε τον λαό να αναλογιστεί αν ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία, με τρόπο που να μην την εκθέτει. Τι άλλο είναι διατεθειμένος να εκχωρήσει, εκτός από το όνομα της Μακεδονίας; Για εμάς ο απερχόμενος Πρόεδρος και οι ρητορικές του εξάρσεις, εκθέτουν τις διαχρονικές θέσεις του κράτους μας και προσβάλλουν τον ελληνισμό.

Διερωτάται κανείς λογικά πως μπορεί αυτός ο πολιτικός να παλέψει με δύσκολους συνομιλητές στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό ή στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ο Κυπριακός λαός χρειάζεται Πρόεδρο που να μπορεί να τον εκπροσωπεί επάξια, με διεκδικητικότητα και σθένος, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Παπαδόπουλο”, καταλήγουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 25/01/2018 13:27

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: