Σύμπραξη Μαλά – Αναστασιάδη στο Κυπριακό βλέπει το εκλογικό επιτελείο Νικόλα




“Είναι μάταιη η σπουδή του κ. Μαλά να επιτίθεται στον Νικόλα Παπαδόπουλο και να απαξιώνει τη Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, που προτείνουμε”, αναφέρει το εκλογικό επιτελείο του υποφηφίου προέδρου Ν. Παπαδόπουλου.

“Είναι δε εμφανής και η προσπάθεια του κ. Μαλά να υπερασπιστεί την αποτυχημένη πολιτική Αναστασιάδη και να ταυτιστεί με αυτήν σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση του, όπως άλλωστε δήλωνε δημόσια τα προηγούμενα 5 χρόνια.

Η θέση του κ. Μαλά για συνέχιση της πολιτικής Αναστασιάδη από το σημείο που σταμάτησε η διαδικασία στο Κραν Μοντάνα και η υιοθέτηση των επικίνδυνων υποχωρήσεων Αναστασιάδη σε όλες τις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού, αναδεικνύουν αυτή την ταύτιση.

Επιπρόσθετα, άκρως επικίνδυνες είναι και οι θέσεις του κ. Μαλά για παραμονή τουρκικού στρατού μετά τη λύση, ως άγημα και η αποδοχή εκ μέρους του της τουρκικής επιδίωξης για «ρήτρα αναθεώρησης» (review clause).

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, σε αντίθεση με τον κ. Μαλά προτείνει μια ολοκληρωμένη Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού. Ειδικότερα για το θέμα του στρατού και των εγγυήσεων επιμένουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αποχώρηση του τουρκικού στρατού και πλήρης κατάργηση των εγγυήσεων ΠΡΙΝ από την έναρξη ισχύος της όποιας συμφωνίας λύσης”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/12/2017 11:50

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: