Η επενδυτική εταιρεία του συλληφθέντα Σαουδάραβα πρίγκιπα, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της




Η σαουδαραβική επενδυτική εταιρεία Kingdom Holding ανακοίνωσε ότι έχει τη στήριξη της κυβέρνησης μετά την σύλληψη του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της, του πρίγκιπα Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση.

Ο Αλουαλίντ, από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες στη χώρα, είναι ένας από τους πολλούς πρίγκιπες, Υπουργούς και πρώην /υπουργούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διαφθοράς, δήλωσαν σήμερα στο Reuters δύο υψηλόβαθμοι Σαουδάραβες αξιωματούχοι.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Kingdom Holding, που όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της είναι ο Ταλάλ Ιμπραχήμ αλ-Μαϊμάν, έλαβε τη στήριξη της κυβέρνησης και η εταιρεία θα συνεχίσει “να λειτουργεί κανονικά”, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο.

Ο πρίγκιπας Αλουαλίντ, ένας ανιψιός του βασιλιά Σαλμάν και εγγονός του ιδρυτή του βασιλείου βασιλιά, Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ, έχει μερίδια σε πολλές κολοσσιαίες πολυεθνικές, μεταξύ των οποίων και η Citigroup, η Twitter, η διαδικτυακή εταιρεία ταξί Lyft και η Time Warner.

Περισσότερες Διεθνείς ειδήσεις εδώ

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ – Σ. Αραβία/ΡΙΑΝΤ 05/11/2017 17:29

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: