ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αναβλήθηκε η δίκη συλληφθέντων στα επεισόδια στα Εξάρχεια: Απουσίαζαν οι μάρτυρες αστυνομικοί!

Για την 1η Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη 10 συλληφθέντων κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή μετά την πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Η εκδίκαση της υπόθεση αναβλήθηκε καθώς δεν προσήλθαν στο δικαστήριο οι αστυνομικοί που έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, ανάμεσα στους οποίους είναι και τέσσερις ξένοι υπήκοοι, είναι ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου από το Σάββατο, οπότε και είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αφορούν, ανά περίπτωση, τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.

Αύριο πρόκειται να οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν δύο από τους συλληφθέντες στα Εξάρχεια οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

20/11/2017 17:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Αναβλήθηκε η δίκη συλληφθέντων στα επεισόδια στα Εξάρχεια: Απουσίαζαν οι μάρτυρες αστυνομικοί!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*