Τελικά ποιον Αναστασιάδη να πιστέψει ο λαός; Σκληρή ανακοίνωση Αλληλεγγύης για πρόεδρο




“Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση υλοποιεί και με έργα την πολύ πρόσφατη στομφώδη δήλωση του αρχηγού του Συναγερμού ότι για τους σκοπούς του προεκλογικού “θα κάμει τη νύχτα μέρα”, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη.

“Μόλις προχθές ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλώντας στο συναπάντημα των Αμμοχωστιανών και χωρίς να χάσει ευκαιρία μάς μίλησε για τις συνομιλίες με τόσο πατριωτισμό, που όλοι σκεφτόμασταν αν τις συνομιλίες τις διεξήγαγε κάποιος άλλος.
Μόλις χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλώντας στην αντικατοχική πορεία των Μορφιτών, πρόβαλε θέσεις που δεν έχουν καμμιά σχέση με ό,τι συνέβηκε στο Κρανς Μοντανά, ευελπιστώντας ότι από τα πολλά κάτι θα γίνει πιστευτό.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης αλωνίζουν τις πόλεις και τα χωριά για τους σκοπούς του προεκλογικού, αναμένοντας τάχατες την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου τους, και επειδή δεν βρίσκουν χρόνο, στέλνουν στις διάφορες υποχρεώσεις τους να τους εκπροσωπήσουν… δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι λόγω θέσης θα έπρεπε να μένουν μακριά από τις δραστηριότητες αυτές.

Οι προεδρικές εξαγγελίες των έργων από πλευράς του Προέδρου παίρνουν και φέρνουν με την ελπίδα ότι κάτι θα μείνει στους πολίτες που κυριολεκτικά διψούν για έργα. Άσχετα εάν μόλις ένα στα τρία έργα που εξαγγέλλεται κάθε χρόνο τελικά υλοποιείται.

Οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι ο λαός διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου. Ο λαός θα τους διαψεύσει”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/10/2017 13:03

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: