Η αναξιοπιστία του Αναστασιάδη έχει ξεπεράσει κάθε όριο, λέει ο Νικόλας Παπαδόπουλος




“Δυσκολευόμαστε πραγματικά να παρακολουθήσουμε τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, αφού η αναξιοπιστία του ξεπέρασε κάθε όριο. Οι πολίτες διερωτώνται: Τελικά εμπιστεύεται ή όχι τον κ. Άιντε;”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νίκολας Παπαδόπουλος.

“Προ ολίγων ημερών ο κ. Αναστασιάδης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αίντε, υπέδειξε ότι είναι «θλιβερός και ψεύδεται δημόσια προκειμένου να δικαιολογήσει την Τουρκία». Τότε που ο κ. Αναστασιάδης είχε δεσμευθεί –αλλά ως συνήθως, αθέτησε το λόγο του- ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά από τη Διάσκεψη στο Κράν Μοντανά”, προσθέτει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

“Σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε στην ουσία ότι ο κ. Αναστασιάδης εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον κ. Άιντε, αφού όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρεί ότι ο Νορβηγός διπλωμάτης στην έκθεση που θα ετοιμάσει, θα αποτυπώσει την πραγματικότητα για το τί έγινε στο Κράν Μοντανά”, συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

“Είναι πραγματικά θλιβερό, αλλά και αρνητικό για την ελληνοκυπριακή πλευρά το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης ξεδιπλώνει καθημερινώς την αναξιοπιστία του και αναιρεί κατ’ εξακολούθηση τις δεσμεύσεις του”, καταλήγει ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 03/08/2017 17:06

Ανάσταση της διαδικασίας από τις πλευρές στην Κύπρο και όχι από τον ΟΗΕ, ζητά ο αποτυχημένος Άιντε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: