Το δεξαμενόπλοιο “NOOR 1”, το οποίο μετέφερε ποσότητα «μαμούθ» ηρωίνης δύο τόνων και 120 κιλών, η μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, στην περιοχή Βλήχας Ελευσίνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ/STR

Εξωθεσμική παρέμβαση Καμμένου σε ποινική υπόθεση ηθικοκοινωνικής απαξίας καταγγέλλει ο Άδωνις

«Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι η επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, έγινε κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού ρόλου του.

Με την επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καλεί τον κ. Καμμένο να ενημερώσει τη Βουλή εάν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη και, αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

20/06/2017 14:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Εξωθεσμική παρέμβαση Καμμένου σε ποινική υπόθεση ηθικοκοινωνικής απαξίας καταγγέλλει ο Άδωνις"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*